kostani sistem
s

O nama

Veterinarstvo doo iz Beograda je 25 godina kvalitetom svojih proizvoda u službi proizvođača i uzgajivača životinja. Stručni tim, u saradnji sa Veterinarskim fakultetom, veterinarskim institutima i drugim referentnim ustanovama, svakodnevno je na usluzi veterinarima, stočarima i ljubiteljima životinja. Želja nam je da imamo zdrave životinje i ljubimce, što je i želja i zahtev naših klijenata. Veterinarstvo neprestano ulaže u objekat, opremu i razvoj proizvoda. Radimo po HACCP i GMP standardima kvaliteta, što nam daje mogućnost da se u potpunosti posvetimo proizvodnji lekova, premiksa, dodataka stočnoj hrani i otrova za glodare najvišeg kvaliteta. Sa verom u naše proizvode, od 2010. izvozimo ih u zemlje iz okruženja – Makedoniju, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu i radujemo se budućem rastu i napretku na tržištima drugih zemalja.

2018. godine paletu veterinarskih preparata obogatili smo novom VetaPro linijom dodataka ishrani za kućne ljubimce.
Naš posao je da obezbedimo proizvode vrhunskog kvaliteta, koje će sa zadovoljstvom preporučiti svako ko se profesionalno bavi kućnim ljubimcima, bilo da je reč o veterinarskoj ordinaciji ili specijalizovanoj prodavnici za kućne ljubimce.
Zadovoljstvo proizvodima Veterinarstva koje pokazuju veterinari, poljoprivrednici, odgajivači životinja i vlasnici kućnih ljubimaca čine podstrek našem stručnom timu da usavršavamo proizvode, stvaramo nove i širimo proizvodnju u korak sa naukom i novim tehnologijama.

vetapro
VETAPRO na sajmu veterinarstva u Solunu